MİSYON ve VİZYON

MİSYON ve VİZYON

FMA Elektronik Ltd.Şti. için öncelikli hedef daima en kaliteli ürünü üretmek olmuştur. Bu bağlamda firmamız üstün kalitenin unsurları olan performans, verim, dayanıklılık gibi özellikleri ön planda tutan tüm müşteri ya da çözüm ortakları için tercih edilen marka niteliğini taşıma amacı gütmektedir.

Misyonumuz; elektronk kart üretim sektörünün teknolojik temelini geliştirecek üstünlükte ürün ve hizmet sağlayarak ülkemizde kalıcı bir sanayii oluşturmaktır.

Vizyonumuz; ülkemizde ve uluslararası piyasada elektronik kart tasarım/üretim ve uygulaması alanında hizmet veren firmalar arasında tasarım altyapısı, kullanıcı memnuniyeti, servis kalitesi, ürün çeşitliliği ve kullanım kolaylılığı bakımından en üst sıralara yerleşmek ve yüksek kalitede rekabet edilebilir bir üretici olmaktır.

Üzerine düşen görevin bilincinde her zaman çözüm odaklı bir politika izleyen firmamızın önceliklerinden biri de çalıştığı firmalar ile çözüm ortağı ilişkiler sürdürmesidir. Bununla birlikte müşterilerimizin karşılaştığı sorunlara en kısa zamanda ve etkili bir şekilde çözüm sağlamakla müşteri memnuniyetini her zaman en üst seviyede tutmak hedeflerimiz arasındadır.

scroll up